PENTUEET

A-pentue

 syntyi 5.3.2018 pentueessa on neljä pirteää tyttöä Abigail,Amber,Aileen ja Adele 

Kaikki löysivät hyvät kodit.

Abigail (Luna) lähti Joensuuhun

Adele Kajaaniin

Aileen (Gilda) Helsinkiin

Amber Kemiin

 

              Oheisesta  linkistä löytyy A-Pentueen painotaulokko   

file:///C:/Users/Juha/Documents/kasvatus%20Kissat/Kasvatus%20kissat/Pentujen%20Painotaulukko.pdfB- PENTUE

Syntyi 19.01.2019 yöllä klo 3:20

BEA

Viimeiset rokotukset käytiin hakemassa 10.4.2019 Brunon luovutuspäivä on 14.4 saamme vielä muutaman päivän nauttia hänen seurastaan.

Tällä kertaa tuli kaksi suloista tylleröä. Poika ristitiin Bruunoksi ja tyttö sai nimen Bea. Mollemmat kasvavat kovaa vauhtia ja ovat pirteitä sählääjiä.

BRUNO

Bruno luovutettiin 14.4.2019 Kokkolaan ja Bea 26.4.2019 Varkauteen.

Bruno = Morris

Bea

     C-PENTUE

Stellan pennut syntyivät 31.5.2019 klo 6.21 alkaen ja kahdeksaan mennessä kolmikko oli jo pestynä imetys puuhissa. Painot olivat 88- 97 g välillä kaksi heistä on poikaa ja yksi tyttö väritykseltään näyttäisivät olevan sinisiä. 

21.06.2019  C pentue täyttää jo 3vko ja aloitellaan kiinteän ruuan opettelu ja samallahan pitää oppia vessa hommatkin hoitamaan. Kaikki on mennyt hyvin painoa on tullut siis ruoka on maistunut. Isoimmalla pennula pientä silmän ärsyyntymistä ja haetaan tänään siihen ell hoitavaa rasvaa.  6 VKO takana ja elämä sujuu hyvin osataan jo käydä hiekkalaatikolla ja peittää jälkemme. Syödään erillaisia ruokia ja kaikki maistuu kuitenkin näyttää että sian sydän sitä suurinta herkkua. Leikit kiiihtyy ja reviiri laajenee ympäri taloa.

IKÄÄ NYT 13 VKO  1.9.2019

D-Pentue

Kirjoita alaotsikko tähän

D Pentue täyttää 24.6.2019 3 viikkoa ja kaikki on mennyt hyvin. Pikku DoloRosakin on päässyt kiinni elämään ja saavuttaa muita painossa. Viola on kovilla kuuden pennun kanssa ruokailuaikoina, mutta hoitaa sen hienosti. Painoa tulee pennuille noin 10 -15g/vrk. Ensi viikolla aloitamme antamaan pikku hiljaa kiinteää ruokaa.

Viola synnytti 3.6.2019 aamulla kello 6.20 alkoi ensimmäisen ponnistaminen ja klo 11.30 mennessä oli kopassa kuusi suloista tylleröä. Painot olivat 5 pennulla 97g tietämillä mutta viimeisenä syntynyt pikkuinen painoi 86g hänellä paino sitten lähti tippumaan ja hänet siirrettiin Stellan hoiviin että turvataan maidon saanti. Kuitenkin jouduttiin lisä ruokkimaan,koska hän ei vaan pärjännyt taistelussa isompia vastaan. Viikko nyt mennyt ja painoa tullut jo 125g mutta edelleen ollaan noin 40g muita jäljessä. Ruokitaan häntä 2-3 tunnin välein näyttäisi kuitenkin Dolo Rosaksi ristitty pienokainen vahvistuu päivä päivältä. Pentueessa näyttäisi olevan  3 poikaa ja tyttöä värityksiltään sinisiä ja vaaleita eli olisiko lilaa.

4 vko takana ja ollaan muutettu olhuoneeseen. Päätöksen teki Stella, joka oli kantanut yön aikana pennut sohvan nurkkaan. Ruokailut alkavat sujumaan jo osittain itsenäisesti ja vessa hommatkin pikkuhiljaa opitaan, muutamia vahinkoja tullut, mutta ei sotkuja.

7 VKO Takana ja ruoka maistuu monipuolisesti, vessahommatkin sujuvat hienosti. Reviiri laajenee; taloa kierretään ja aina löytyy uusia piilopaikkoja.

Tänään 5.8.2019 pennuilla ikää jo 9 viikkoa . Vatsatauti näillä näkymin taltutettu, JIPPII !! Carlos ja Calvin säästyivät taudilta, mutta kaikki muut pennuista sairastivat sen. Luovutus siirtyykin sen takia  syyskuun alkuun, jolloin pennut ovat 14 viikon ikäisiä. Saadaan nauttia vielä viikko lisää näistä ihanuuksista. Haluamme myös varmistaa sen, että rokotukset sujuvat ilman mitään jälkioireita ja pennut pääsevät aloittamaan uusissa kodeissa varmasti terveinä.

Nyt pennuilla ikää 12 viikkoa ja vatsatauti on taltutettu! Tällä hetkellä pennuilla kaikki hyvin ja odotellaan toista rokotusta. Luovutus uusiin koteihin on 6 pennulle 6.-9.9.19 eli 14 vkon ikäisenä. Darius ja Dante viipyvät vielä viikon pidempään ja lähtevät syyskuun puolivälissä.

IKÄÄ NYT 13 VKO  2.9.2019