PENTUEET

ASTUTUKSET

STELLA astutettiin   sininaamio Corneliuksen kanssa  30.3. ja VIOLA  on astutettu  31.3  Pätkän kanssa. Viikko 9 menossa ja Stellan pitäisi loppuviikosta synnyttää ja Violan aika viikon päästä.

                                    STELLA

                                   VIOLA

                                CORNELIUS

 Stella on nyt astutettu vielä toisella uroksella kun ei onnistunut kahdella yrittämällä ensimmäisen kanssa.

Viola aloitti mourun 8kk iässä ja se on jotain aivan uskomatonta.  Viola on  astutettu 30.3 Pätkän kanssa  Pätkä on komea herrasmies ja hyvät kokemukset Cindyn parina.

                              SUOMI 100 PÄTKÄ

A-pentue

 syntyi 5.3.2018 pentueessa on neljä pirteää tyttöä Abigail,Amber,Aileen ja Adele 

Kaikki löysivät hyvät kodit.

Abigail (Luna) lähti Joensuuhun

Adele Kajaaniin

Aileen (Gilda) Helsinkiin

Amber Kemiin

 

              Oheisesta  linkistä löytyy A-Pentueen painotaulokko   

file:///C:/Users/Juha/Documents/kasvatus%20Kissat/Kasvatus%20kissat/Pentujen%20Painotaulukko.pdfB- PENTUE

Syntyi 19.01.2019 yöllä klo 3:20

BEA

Viimeiset rokotukset käytiin hakemassa 10.4.2019 Brunon luovutuspäivä on 14.4 saamme vielä muutaman päivän nauttia hänen seurastaan.

Tällä kertaa tuli kaksi suloista tylleröä. Poika ristitiin Bruunoksi ja tyttö sai nimen Bea. Mollemmat kasvavat kovaa vauhtia ja ovat pirteitä sählääjiä.

BRUNO

Bruno luovutettiin 14.4.2019 Kokkolaan ja Bea 26.4.2019 Varkauteen.

Bruno = Morris

Bea

     C-PENTUE

Stellan pennut syntyivät 31.5.2019 klo 6.21 alkaen ja kahdeksaan mennessä kolmikko oli jo pestynä imetys puuhissa. Painot olivat 88- 97 g välillä kaksi heistä on poikaa ja yksi tyttö väritykseltään näyttäisivät olevan sinisiä. 

21.06.2019  C pentue täyttää jo 3vko ja aloitellaan kiinteän ruuan opettelu ja samallahan pitää oppia vessa hommatkin hoitamaan. Kaikki on mennyt hyvin painoa on tullut siis ruoka on maistunut. Isoimmalla pennula pientä silmän ärsyyntymistä ja haetaan tänään siihen ell hoitavaa rasvaa.  6 VKO takana ja elämä sujuu hyvin osataan jo käydä hiekkalaatikolla ja peittää jälkemme. Syödään erillaisia ruokia ja kaikki maistuu kuitenkin näyttää että sian sydän sitä suurinta herkkua. Leikit kiiihtyy ja reviiri laajenee ympäri taloa.

D-Pentue

Kirjoita alaotsikko tähän

D Pentue täyttää 24.6.2019 3 vko ja kaikki on mennyt hyvin pikku DoloRosakin on päässyt kiinni elämään ja saavuttaa muita painoissa. Viola on kovilla ruokailu aikoina mutta hoitaa ne hienosti. Painoa tulee pennuille noin 10 -15g/vrk heillekkin aloitetaan kiinteäruoka ensi viikolla pikku hiljaa.

Viola synnytti 3.6.2019 aamulla kello 6.20 alkoi ensimmäisen ponnistaminen ja klo 11.30 mennessä oli kopassa kuusi suloista tylleröä. Painot olivat 5 pennulla 97g tietämillä mutta viimeisenä syntynyt pikkuinen painoi 86g hänellä paino sitten lähti tippumaan ja hänet siirrettiin Stellan hoiviin että turvataan maidon saanti. Kuitenkin jouduttiin lisä ruokkimaan,koska hän ei vaan pärjännyt taistelussa isompia vastaan. Viikko nyt mennyt ja painoa tullut jo 125g mutta edelleen ollaan noin 40g muita jäljessä. Ruokitaan häntä 2-3 tunnin välein näyttäisi kuitenkin Dolo Rosaksi ristitty pienokainen vahvistuu päivä päivältä. Pentueessa näyttäisi olevan  3 poikaa ja tyttöä värityksiltään sinisiä ja vaaleita eli olisiko lilaa.

4 vko takana ja ollaan muutettu olhuoneeseen päätöksen teki Stella oli kantanut yön aikana pennut sohvan nurkkaan. Ruokailut alkavat sujumaan jo osittain itsenäisesti ja vessa hommatkin pikkuhiljaa opitaan, muutamia vahinkoja tullut mutta ei sotkuja.

6 VKO Takana ja ruoka maistuu monipuolisesti vessa hommatkin sujuvat hienosti. Reviiri laajenee taloa kierretään ja aina löytyy uusia piilopaikkoja.