NÄYTTELYT

Suunnitellut Näyttelyt

Kirjoita alaotsikko tähän

Seuraavat näyttelyreissut ovat suunnitteilla Kempele 14-15.12.2019 Violan ja Doriksen kanssa. 

Kuopio 11-12.1.2020 Stellan ja Doriksen kanssa myös Darius osallistuu.

Hämeenlinna 25-26.1.2020 Rubertti käy näyttäytymässä tuolla.

Näyttelyt

                                                                           Historia


Ensimmäinen näyttely matka tehtiin Kempeleeseen 1.-2.7.2017. Kissat ottivat matkustamisen rennosti ja näyttelykin meni loistavasti sekä yöpyminen hoteLlissa. Cindy sai lauantaina sekä sunnuntaina EX1 tuloksen.  Stellan kilpaili sarjassa pennut ja tuloksena oli lauantaina EX1 ja värinsä paras kissa.  Sunnuntaina Stella sai  EX2.

Hartolaan matkattiin 14.-15.10.2017. Sieltä tuomisina molempina päivinä Stellalle oli EX1 ja Cindylle EX1 ja lauantaina vielä CAC. Siis taas loistava reissu. Matka oli pitkä ja senpä vuoksi havaittavissa pientä äkäisyyttä Cindyllä näyttelyarvosteluissa :) :)

Kolmannen näyttelyreissun teimme Kuopioon 3.12.17. yksistään Stellan kanssa.Matka meni enimmäkseen nukkuessa, kun ei ollut kaveri siinä vieressä hääräämässä. Äkäisyyttä oli jonkin verran odotellessa, mikäkuitenkin hävisi tuomarin pöydälle päästyä ja kuunnellessa tuomarin kehuja.  Kyllä italian mies osasikin neitiä kehua. Tuomisena oli EX1. 

Tammikuun 20.-21.1.2018 Näyttely reissu suuntautui jälleen Kempeleelle Stellan kanssa. Stella käyttäytyi kuin vanha konkari elikä kokemusten kautta pelot häipyvät. Tuomareina 1. päivä Jaana Jyrkinen, 2.päivä Kudra Magdalena (Puola). Stella sai hyvät arvostelut molempina päivinä EX 1, CAC. Kuitenkin vielä odotellaan kasvua ja kehittymistä. 

Kuopion näyttelyyn lähdettiin uudella kokoonpanolla 1.12.2018. Viola pääsi ensimmäiselle näyttelymatkalle hakemaan kokemusta. Näyttely meni hienosti; Stella valmistui Championiksi ja Violakin sai EX 1.  Nyt pidämme taas vähän taukoa, kun aika kuluu Cindyn pentuja hoitaessa.

10.03.2019  Matkasimme Stellan ja Violan kanssa Kokkolan kansainväliseen kissanäyttelyyn. Tällä kertaa osallistuimme vain sunnuntain näyttelyyn. Stellan arvostelu olikin tiukempaa. Hän kisailee jo luokassa 7, mistä sai  EX 2. Violankin luokka on vaihtunut jo nuoriin ja tuloksena oli EX 1. 

Näyttelyreissuihin tuleekin nyt taukoa, kun molemmat tytöt odottavat pentuja ja lasketut ajat ovat kesäkuun 2019 alussa. Palaamme taas areenalle, kunhan pennut saadaan luovutettua uusille omistajille syyskuussa . 

Siitoskollimme Rubert kävi Pirokin näyttelyssä Tampereella 7.9.2019.  Matkaan lähtivät koko perhe sijoituskodista Riihimäeltä. Matka sujui ensikertalaiselta hyvin. Näyttelyssä apuna toimi kasvattaja Johanna Sipola-Mäkinen, koska aiempaa kokemusta ei vielä näyttelyistä ollut. Arvostelun jälkeen tuloksena oli EX 1.


 


ELÄMÄÄ NÄYTTELYISSÄ


Pesä on paras
Rentoa meiningiä
Relax
Champpion
Katse
Rubert ylpeänä