NÄYTTELYT

NÄYTTELYT


Ensimmäinen näyttely matka tehtiin Kempeleeseen 1-2.7.2017. Kissat ottivat matkustamisen rennosti ja näyttelykin meni loistavasti sekä yöpyminen hotelissa. Cindy sai lauantaina sekä sunnuntaina EX1 tuloksen.  Stellan kilpsili sarjassa pennut ja tuloksena oli lauantaina EX1 ja värinsä paras kissa.  Sunnuntaina Stella sai  EX2.

Hartolaan matkattiin 14-15.10.2017. Sieltä tuomisina molempina päivinä Stellalle oli EX1 ja Cindylle EX1 ja lauantaina vielä CAC. Siis taas loistava reissu. Matka oli pitkä ja senpä vuoksi havaittavissa pientä äkäisyyttä Cindyllä näyttelyarvosteluissa :) :)

Kolmannen näyttelyreissun teimme Kuopioon 3.12.17. yksistään Stellan kanssa.Matka meni enimmäkseen nukkuessa, kun ei ollut kaveri siinä vieressä hääräämässä. Äkäisyyttä oli jonkin verran odotellessa ,joka kuitenkin hävisi tuomaripöydälle päästyä ja kuunnellessa tuomarin kehuja.  Kyllä italian mies osasikin, neitiä kehua. Tuomisena oli EX1. 

Tammikuun 20-21.1.2018 Näyttely reissu suuntautui jälleen Kempeleelle Stellan kanssa. Stella käyttäytyi kuin vanha konkari elikä kokemusten kautta pelot häipyvät. Tuomareilta 1.päivä Jaana Jyrkinen 2.päivä Kudra Magdalena (puola) Stella sai hyvät arvostelut molempina päivinä EX 1 CAC vielä kuitenkin odotellaan kasvua ja kehittymistä. 

Kuopion näyttelyyn lähdettiin uudella kokoonpanolla 1.12.2018 Viola pääsi ensimmäiselle näyttelymatkalle hakemaan kokemusta. Näyttely meni hienosti Stella valmistui Championiksi ja Violakin sai EX 1  nyt pidetään taas vähän taukoa kun aika kuluu Cindyn pentujen hoidossa.


10.03.2019  Matkasimme Stellan ja Violan kanssa Kokkolan kansainvliseen kissa näyttelyyn tällä kertaa osallistuimme vaan sunnuntain näyttelyyn. Stellan arvostelu olikin tiukempaa hän kisailee jo luokassa 7 no kuitenkin EX 2 ja neiti oli tyytyväinen saavutukseen. Violankin luokka on vaihtunut jo nuoriin ja tuloksena oli EX 1  hän myös kiitti ja kumarsi. 

Näyttely reissuihin tuleekin  nyt taukoa kun molemmat tytöt ovat pieniin päin ja lasketut ajat kesäkuun alussa 2019  palaamme taas areenalle kunhan pennut on saatu uusille omistajille syyskuussa .


 


ELÄMÄÄ NÄYTTELYISSÄ


Pesä on paras
Rentoa meiningiä
Relax
Champpion
Katse