NÄYTTELYT

NÄYTTELYT


Ensimmäinen näyttely matka tehtiin Kempeleeseen 1-2.7.2017. Kissat ottivat matkustamisen rennosti ja näyttelykin meni loistavasti sekä yöpyminen hotelissa. Cindy sai lauantaina sekä sunnuntaina EX1 tuloksen.  Stellan kilpsili sarjassa pennut ja tuloksena oli lauantaina EX1 ja värinsä paras kissa.  Sunnuntaina Stella sai  EX2.

Hartolaan matkattiin 14-15.10.2017. Sieltä tuomisina molempina päivinä Stellalle oli EX1 ja Cindylle EX1 ja lauantaina vielä CAC. Siis taas loistava reissu. Matka oli pitkä ja senpä vuoksi havaittavissa pientä äkäisyyttä Cindyllä näyttelyarvosteluissa :) :)

Kolmannen näyttelyreissun teimme Kuopioon 3.12.17. yksistään Stellan kanssa.Matka meni enimmäkseen nukkuessa, kun ei ollut kaveri siinä vieressä hääräämässä. Äkäisyyttä oli jonkin verran odotellessa ,joka kuitenkin hävisi tuomaripöydälle päästyä ja kuunnellessa tuomarin kehuja.  Kyllä italian mies osasikin, neitiä kehua. Tuomisena oli EX1. 

Tammikuun 20-21.1.2018 Näyttely reissu suuntautui jälleen Kempeleelle Stellan kanssa. Stella käyttäytyi kuin vanha konkari elikä kokemusten kautta pelot häipyvät. Tuomareilta 1.päivä Jaana Jyrkinen 2.päivä Kudra Magdalena (puola) Stella sai hyvät arvostelut molempina päivinä EX 1 CAC vielä kuitenkin odotellaan kasvua ja kehittymistä. 

Joudumme nyt pitämään pientä taukoa näyttely toiminnasta pentueiden vuoksi.

 Seuraavaa näyttely matka tavoitteena Hartolaan 13-14.10.2018  jos astutus ei sitä sotke. Stella jo ilmoitettu ja Violakin lähtee hakemaan kokemusta.


Pesä on paras
Rentoa meiningiä
Relax